Autamme mielellämme

Veneen pohjan pesu rantautuessa

Veneen pohjan pesu on avain suorituskykyiseen veneilyyn. Seaboost Powerturf on venekohtainen kelluva harjasmatto, joka pesee veneen -pohjan aina kun saavut satamaan. Keskiura harjasmatossa ohjaa venettä, ja harjasmatto pitää veneen paikalla, mikä helpottaa rantautumista. Veneen keula kulkee joka kerta koko harjasmaton ylitse rantautuessa. Matto puhdistaa pohjan kriittisiä osia, kun tuuli ja aallokko liikuttavat venettä. Kellutusvoima, joka muodostuu keskimäärin 15 mm solumuovista pitää paineen yllä vuodesta toiseen hyvinkin vaativissa kasvu olosuhteissa ja mikä tärkeintä myös pohjan peräosassa. Seaboost Powerturf harjasmatto on saanut loistavia testituloksia useissa testeissä, joten sinä voit nauttia veneen suorituskyvystä läpi kauden.

Karkea harjasmatto puhdistaa pohjasta kasvustoa ja jopa merirokkoa, jos vene on ollut pidemmän aikaa poissa satamasta.

Seaboost Powerturf harjasmaton rakenne on tukeva ja sen runkona toimii alumiiniprofiilit, joissa haponkestävät sakkelit ja helat kiinnitystä varten.

Powerturf sopii V-pohja veneille, joissa vetolaite tai perämoottori. Tutustu oheisiin kokosuosituksiin ja käyttöohjeisiin, jossa kerrotaan miten ja millaiseen satamaan Powerturf asennus onnistuu parhaiten. Powerturf myös talvehtii jäissä puomien välissä. Kerromme mielellämme lisää (+358 400 703536 / [email protected]) mikäli sinulla on kysyttävää.

Tutustu myös oheiseen Kippari lehden testituloksiin sekä asiakkaidemme käyttäjäkokemuksiin.

Kotimaiset Seaboost Powerturf ja Powerbrush venepesu tuotteet sekä muut veneen mekaaniseen puhdistukseen perustuvat menetelmät ovat vaihtoehtoja myrkkymaali tuotteille jotka ovat vesistölle tuhoisat.

Seaboost haastaa kaikki vesillä liikkujat tutustumaan veneen pohjan mekaaniseen puhdistamisen tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Tutustu myös Overdrive pinnoitteeseen joka vähentää veneesi kitkaa ja joka erikseen on suunniteltu mekaanista eliönestoa käyttäville veneille.

pat. pend.

Palkittu testimenestyjä.

Tutustu testituloksiin

Suomen johtava moottorivenelehti Kippari vahvistaa kauden 2014 SeaBoost Powerturf käyttötestin loppuraportissa (11/2014) sen minkä me jo tiesimme. Huolimatta lämpimästä ja kasvustolle otollisesta kesästä testiveneen pohja oli täysin puhdas sekä merirokosta että kasvustosta. Kauden lopulla veneen huippunopeus ja –kierrokset olivat aivan samat kun kauden alussa.

Lue ilmaiseksi testin loppuraportti tästä.

Lataa tästä

Kippari lehden käyttötestissä 2014 mukana ollut Powerturf on talvehtinut jo neljä kautta vesillä ja odottaa nyt innokkaana videttä veneilykautta!

Harjasmatto kevätjäässä 2015

Vuokraa käyttöösi Powerturf harjasmatto avaimet käteen periaatteella.