SeaBoost RENT

Nyt voit vuokrata käyttöösi Powerturf harjasmaton avaimet käteen periaatteella vuodeksi kerralla valituilla paikkakunnilla. Halutessasi voit suomessa myös vuokrata Powerturfin omatoimisesti, jolloin itse hoidat kuljetukset ja asennuksen.

Puhdas veneen pohja on tärkeimpiä veneen ajo-ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja talouteen vaikuttavia tekijöitä. Powerturf on tehokas tapa pitää veneen pohja puhtaana. Menetelmä perustuu mekaaniseen harjaukseen ja on näin myös ympäristöystävällinen. Nyt voit laskea veneen vesille ilman eliönestomaalausta silloin kun se sinulle parhaiten sopii ja nauttia puhtaasta pohjasta koko veneilykauden.

Seaboost Oy tarjoaa vuokrapalvelua konseptina myös jälleen myyjille sekä pienvenesatamille, jotka ovat omalla paikkakunnalla kiinnostuneita harjoittamaan vuokrausta. Palvelu on helppo liittää osaksi palvelukokonaisuutta ja samalla suojella lähialuetta turhalta ympäristökuormalta.

Sopiiko SeaBoost RENT minulle?

Seaboost Powerturf sopii alle 2,5 m leveille V-pohjaisille moottoriveneille. Powerturfin vuokraaminen on hyvä ja todella huoleton vaihtoehto, kun haluat tehokkaan eliöneston avaimet käteen periaatteella. Palvelu edellyttää että säilytät veneesi kelluvassa laiturissa jossa on aisat molemmin puolin venettä. Lisäksi vuokrapalvelu edellyttää, että venepaikka on riittävän suojainen koska harjasmatto talvehtii venepaikalla. Vuokranantaja arvioi aina viime kädessä venepaikan olosuhteet ja niiden soveltuvuuden vuokrapalvelulle, joten tästä sinun ei tarvitse kantaa huolta.

Tutustu myös oheisiin vuokraehtoihin.

Lisätietoja vuokrapalvelusta:

Pääkaupunkiseutu Seaboost Oy p. 0400 703536