POIJU JOSSA ISON LAITURIN MUKAVUUDET

Seaboost Basketbuoy on kelluva poiju joka muodostaa kelluvan korin veneellesi johon on helppo kiinnittyä. Basketbuoy tuo ison laiturin mukavuudet luonnonsatamiin ja kaikkiin laiturityyppeihin. Rantautuminen on mukavaa ja turvallista varsinkin tuulisella säällä, ja voit unohtaa poijun kalastamisen sekä köysien oikomisen puhumattakaan vauhdikkaista ja vaarallisista hypyistä liukkaille rantakallioille.

Kelluva rakenne ja sen vedenalainen osa vaimentaa tehokkaasti aallokon synnyttämää liikettä ja säästää näin myös venettä turhalta rasitukselta. Poijukori painaa asennettuna vain n. 85 kg, joten se on suhteellisen helppo nostaa ja käsitellä myös kasattuna.

Suomen johtava moottorivenelehti Kippari testasi Seaboost Basketbuoy poijukorin ja kehui sen käyttäjä ystävällisyyttä ja turvallisuutta rantautuessa. Tästä syystä Basketbuoy on erinomainen apu senioreille sekä veneilijöille jotka arvostavat mukavuutta rantautuessa. Basketbuoy on myös helppo tarvittaessa nostaa suojaan talven myrskyiltä ja jäiltä.

Basketbuoy toimitetaan kätevänä rakennusarjana joka on helppo kuljettaa mökille pienelläkin autolla tai veneellä. Rakennus sarjan lisäksi tarvitset sivulaudat ja runkokoolingit sekä poiju- painon/renkaan ja kettinkiä sekä sakkelit poijukorin kiinnittämistä varten. Painoksi riittää saman kokoinen paino jota käytät veneellesi normaalina poijun painona. Basketbuoy sopii enintään 2,2 m leveille ja 800 kg painaville veneille. Poijukorille valitaan sopiva pituus veneen pituuden mukaan asennusvaiheessa.

Basketbuoy:n ansiosta rantautuminen on helppoa ja rakentteet saa helposti talveksi suojjaan jotta sinun ei tarvitse jännittää moitä keväällä laiturista on jäljellä.

pat. pend.

Ison laiturin mukavuudet luonnonsatamiin ja kaikkiin laiturityyppeihin.