BOJ TILL BÅT MED UNIK KOMFORT

Seaboost Basketbuoy är en boj till båt som bildar en flytande korg, som du kör båten i. Basketbuoy bjuder på samma komfort som en stor brygga med Y- bommar. Du kör in i bojkorgen och fäster båten mellan bommarna, vilket gör att du slipper allt strul med boj och rep för att inte tala om fartfyllda hopp då du tar iland. Efter att du har fäst båten vid Basketbuoy kan du i lugn och ro stiga iland vilket är speciellt viktigt för seniorer och båtfolk som uppskattar komfort då det blåser.

Basketbuoy går att fästa vid naturhamnar och alla typer av bryggor. Bojkorgen är konstruerad så att den del som ligger under vattenytan dämpar rörelse och sparar din båt från onödig påfrestelse. Färdigt monterad väger Basketbuoy ca 85 kg, vilket gör att den är relativt lätt att lyfta som helhet. Vid utsatta lägen kan du enkelt lösgöra och lyfa upp Basketbuoy före vinterstormar och is. Basketbuoy passar högst 2,2 m breda båtar med vikt under 800 kg.

Bojkorgen levereras som en byggsats som är enkel att transportera med mindre bilar och båtar. Förutom byggsatsen behöver du lite virke (sidoplankor och battingar till stommen), en boj- tyngd/ring samt kätting och schackel för fäste. Som tyngd räcker samma tyngd som du använder för din båt med en vanlig boj.

Ny kan du glömma allt strul då du tar iland och du behöver inte oroa dig om vad som finns kvar på våren av bryggan.

pat. pend.

Basketbuoy bjuder på komfort till naturhamnar och alla typer av bryggor.